לביבות תפוחי אדמה וגבינה צהובה

מצרכים:600 גרם פירה מתפוחי אדמה "דוד משה" למילוי ואפיה125 גרם גבינה צהובה2 כפות קמח 1 ביצה מלח פלפל שחור פלפל אנגלי שמן זית לטיגון אופן ההכנהףבקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.במחבת טפלון לחמם שמן זית. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג על מנת ליצור לביבה. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.להגיש חם.

מצרכים:
600 גרם פירה מתפוחי אדמה "דוד משה" למילוי ואפיה
125 גרם גבינה צהובה
2 כפות קמח
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
שמן זית לטיגון

אופן ההכנהף
בקערה לערבב פירה וגבינה.
להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.
במחבת טפלון לחמם שמן זית.
לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג על מנת ליצור לביבה.
לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
להגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר