סופגניות תפוחי אדמה

מצרכים4 כוסות קמח 3 כפיות אבקת אפיה 2 כפיות מלח חצי כפית פלפל אנגלי רבע כפית אבקת סודה לשתיה 2 ביצים גדולות רבע כוס סוכר רבע כוס מרגרינה מומסת 1 כוס פירה לא מתובל 1 כף קליפת לימון מגורדת שליש כוס חלב שמן לטיגון אבקת סוכר או סוכר וקינמון לקישוט אופן ההכנהלנפות יחד קמח, אבקת אפיה, מלח, פלפל אנגלי וסודה לשתיה.להקציף את הביצים עם הסוכר והמרגרינה. להוסיף את הפירה ואת קליפת הלימון. להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח והחלב עד לקבלת בצק.לשטח את הבצק על משטח מקומח לעובי של 2/3 ס"מ. לייצור עיגולים בעזרת כוס.לחמם שמן בסיר עמוק (אפשר גם סיר טיגון עמוק חשמלי) ולטגן את הסופגניות עד שהן מזהיבות משני הצדדים. להוציא לנייר סופג . לגלגל באבקת סוכר או בתערובת של סוכר וקינמון.

מצרכים
4 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות מלח
חצי כפית פלפל אנגלי
רבע כפית אבקת סודה לשתיה
2 ביצים גדולות
רבע כוס סוכר
רבע כוס מרגרינה מומסת
1 כוס פירה לא מתובל
1 כף קליפת לימון מגורדת
שליש כוס חלב
שמן לטיגון
אבקת סוכר או סוכר וקינמון לקישוט

אופן ההכנה
לנפות יחד קמח, אבקת אפיה, מלח, פלפל אנגלי וסודה לשתיה.
להקציף את הביצים עם הסוכר והמרגרינה. להוסיף את הפירה ואת קליפת הלימון. להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח והחלב עד לקבלת בצק.

לשטח את הבצק על משטח מקומח לעובי של 2/3 ס"מ. לייצור עיגולים בעזרת כוס.

לחמם שמן בסיר עמוק (אפשר גם סיר טיגון עמוק חשמלי) ולטגן את הסופגניות עד שהן מזהיבות משני הצדדים. להוציא לנייר סופג . לגלגל באבקת סוכר או בתערובת של סוכר וקינמון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר