קרפלך קריספי על רוטב מושחר

מתכון ישראלי/מזרח רחוק חומרים:1 חבילה קרפלך מבית חמים וטעים 2 ביצים 2 כפות קורנפלור 4 כפות שומשום שמן לטיגון עמוק לרוטב: 1/2 כוס רוטב בלסמי 1/3 כוס סילן 5 כפות שמן שומשום 1/4 כוס סויה אופן ההכנה: להניח על האש בסיר את כל מרכיבי הרוטב ולצמצם אותם על קבלת חצי מהכמות.לטעום ולהשלים טעם. במקביל לבשל את הקרפלך של חמים וטעים לפי ההוראות שעל האריזה.לטרוף את הביצים עם הקורנפלור.לטבול את הקרפלך בביצה, לפזר שומשום, ולטגן בשמן עמוק עד הזהבה.לצקת על הצלחת מהרוטב.להניח מעל את הקרפלך, לעטר בשומשום ועירית. להגיש חם.

מתכון ישראלי/מזרח רחוק

חומרים:
1 חבילה קרפלך מבית חמים וטעים
2 ביצים
2 כפות קורנפלור
4 כפות שומשום
שמן לטיגון עמוק

לרוטב:
1/2 כוס רוטב בלסמי
1/3 כוס סילן
5 כפות שמן שומשום
1/4 כוס סויה

אופן ההכנה:
להניח על האש בסיר את כל מרכיבי הרוטב ולצמצם אותם על קבלת חצי מהכמות.
לטעום ולהשלים טעם.
במקביל לבשל את הקרפלך של חמים וטעים לפי ההוראות שעל האריזה.
לטרוף את הביצים עם הקורנפלור.
לטבול את הקרפלך בביצה, לפזר שומשום, ולטגן בשמן עמוק עד הזהבה.
לצקת על הצלחת מהרוטב.
להניח מעל את הקרפלך, לעטר בשומשום ועירית.
להגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר