חומרים ל-4 סועדים:
2 בצלים בינוניים
3 פלפלים: אדום, צהוב, ירוק
1/2 ק"ג עגבניות שרי
1 כפית מלח
1 כף רוטב תאילנדי אדום
4 ביצים
אופן ההכנה:
מטגנים רצועות בצל עד להזהבה.
מוסיפים קוביות פלפלים, עגבניות שרי חתוכות ואת התבלינים.
מבשלים על אש בינונית כ-15 דקות.
יוצקים 4 ביצים.
סוגרים עם מכסה, ממשיכים לבשל עד שהביצים ברמת קושי רצויה.
ציפי מנהלת במושב עין יהב סטודיו להתעמלות וחדרי אירוח בשם "אואזיס גדיש". לאורחיה ולאורחי צימרים באזור היא מכינה ארוחות בוקר מיוחדות פרי ידיה. טל. 08-6581010
ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010