כריך סלט טורקי עם טונה, ביצה קשה וזיתי קלמטה

מרכיבים:סלט טורקי אמיתי מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צברטונה בשמן, מסוננת היטבביצה קשה פרוסה או "שבורה" בידזיתי קלמטה מגולעניםבצל ירוק קצוץ דקבאגט טרי או כל לחם אחר שאוהביםאופן ההכנה:מורחים בנדיבות סלט טורקי על הבאגט או על פרוסת לחם. מסדרים שכבה של טונה, מניחים עליה ביצה קשה, מוסיפים זיתים שחורים ומפזרים בצל ירוק קצוץ. סוגרים את הכריך ומגישים.

מרכיבים:
סלט טורקי אמיתי מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
טונה בשמן, מסוננת היטב
ביצה קשה פרוסה או "שבורה" ביד
זיתי קלמטה מגולענים
בצל ירוק קצוץ דק
באגט טרי או כל לחם אחר שאוהבים

אופן ההכנה:
מורחים בנדיבות סלט טורקי על הבאגט או על פרוסת לחם.
מסדרים שכבה של טונה, מניחים עליה ביצה קשה, מוסיפים זיתים שחורים ומפזרים בצל ירוק קצוץ. סוגרים את הכריך ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר