שקשוקה קלאסית ממטבוחה מרוקאית

מרכיבים: 2 קופסאות מטבוחה מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר1/2 כוס שמן זית4 ביצים טריות מלח ופלפל שחוראופן ההכנה: שוברים את הביצים לתוך קערה ונפטרים מחלק מכמות החלבונים (שומרים את החלבונים לשימוש אחר). מחממים שמן זית במחבת רחבה.מוסיפים המטבוחה ומטגנים על אש קטנה כחמש דקות תוך ערבוב מתמיד.מוסיפים את הביצים, מפזרים מעט פלפל שחור ומלח, ממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות ומגישים.

מרכיבים:
2 קופסאות מטבוחה מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
1/2 כוס שמן זית
4 ביצים טריות
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
שוברים את הביצים לתוך קערה ונפטרים מחלק מכמות החלבונים (שומרים את החלבונים לשימוש אחר).
מחממים שמן זית במחבת רחבה.
מוסיפים המטבוחה ומטגנים על אש קטנה כחמש דקות תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את הביצים, מפזרים מעט פלפל שחור ומלח, ממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר