פולנטה של תירס טרי וקשקבל כבשים אמיתי

חומרים: 6 קלחי תירס מתוק ועסיסי100-150 גר' גבינת קשקבל כבשים אמיתיתפלפל לבן גרוס טריכוס שמנת מתוקה50-75 גר' חמאהמלח ים גרוס4 ביצים רכות מבושלות 5 דקות במים. אופן ההכנה:בעזרת סכין מוארכת וחדה מורידים את גרעיני התירס מהקלחים. מנקים את השערות הירוקות. מאדים את התירס בחמאה בסיר שטוח כ 10-12 דקות עד שמתרככים. שופכים לסיר את השמנת המתוקה ומבשלים מספר דקות אחרי הרתיחה, עד שמסמיך והתירס "שותה" את השמנת. טוחנים בבלנדר כדקה עד שנהיית מחית גסה. מחזירים לסיר ומעלים על להבה נמוכה.מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים. מגישים בקעריות עם החלמונים הרכים מהביצים שבישלתם. מתבלים מעט מלמעלה ואוכלים מייד. מועצת החלב

חומרים:
6 קלחי תירס מתוק ועסיסי
100-150 גר' גבינת קשקבל כבשים אמיתית
פלפל לבן גרוס טרי
כוס שמנת מתוקה
50-75 גר' חמאה
מלח ים גרוס
4 ביצים רכות מבושלות 5 דקות במים.

אופן ההכנה:
בעזרת סכין מוארכת וחדה מורידים את גרעיני התירס מהקלחים.
מנקים את השערות הירוקות.
מאדים את התירס בחמאה בסיר שטוח כ 10-12 דקות עד שמתרככים.
שופכים לסיר את השמנת המתוקה ומבשלים מספר דקות אחרי הרתיחה, עד שמסמיך והתירס "שותה" את השמנת.
טוחנים בבלנדר כדקה עד שנהיית מחית גסה.
מחזירים לסיר ומעלים על להבה נמוכה.
מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים.
מגישים בקעריות עם החלמונים הרכים מהביצים שבישלתם.
מתבלים מעט מלמעלה ואוכלים מייד.

מועצת החלב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר