סנדוויץ' איטלקי: ג'בטה עם סלט נקניקים וממרח עגבניות מיובשות

מצרכים:50 גר' נקניק סלמי איטלקי של טירת צבי חתוך לרצועות דקות50 גר' פסטרמה על גחלים של טירת צבי חתוך לרצועות דקות1 לחם ג'בטה50 גר' ממרח עגבניות מיובשות10 עלי ריחן חתוכים לרצועות דקות1 כף בצל רגיל קצוץ1 כף זיתי קלמטה קצוצים3 כפות פלפל אדום קלוי פרוס דק50 גר' אגוזי מלך קצוציםמלח/ שמן זית / כף מיץ לימון1 חבילה חסה ערבית צעירהאופן ההכנה:מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן.מקפיצים את הבצל, הזיתים, הסלמי, הפסטרמה והפלפל האדם הקלוי.מוסיפים אגוזים קצוצים ומתבלים בכף מיץ לימון וקורט מלח.בוצעים את הג'בטה ומורחים על שני צידיה בנדיבות וביסודיות את ממרח העגבניות המיובשות.מסדרים מעל עלי חסה צעירה.מפזרים את הסלט החם על גבי החסה והעגבניות המיובשות

מצרכים:
50 גר' נקניק סלמי איטלקי של טירת צבי חתוך לרצועות דקות
50 גר' פסטרמה על גחלים של טירת צבי חתוך לרצועות דקות
1 לחם ג'בטה
50 גר' ממרח עגבניות מיובשות
10 עלי ריחן חתוכים לרצועות דקות
1 כף בצל רגיל קצוץ
1 כף זיתי קלמטה קצוצים
3 כפות פלפל אדום קלוי פרוס דק
50 גר' אגוזי מלך קצוצים
מלח/ שמן זית / כף מיץ לימון
1 חבילה חסה ערבית צעירה

אופן ההכנה:
מחממים את המחבת עם 2 כפות שמן.
מקפיצים את הבצל, הזיתים, הסלמי, הפסטרמה והפלפל האדם הקלוי.
מוסיפים אגוזים קצוצים ומתבלים בכף מיץ לימון וקורט מלח.
בוצעים את הג'בטה ומורחים על שני צידיה בנדיבות וביסודיות את ממרח העגבניות המיובשות.
מסדרים מעל עלי חסה צעירה.
מפזרים את הסלט החם על גבי החסה והעגבניות המיובשות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר