סנדוויץ' אנגלי: קלאב סנדוויץ' מיוחד (4 סנדוויצ'ונים)

רכיבים:50 גר' פסטרמה הודי מסדרת "דקניקים" החדשה של טירת צבי50 גר' כתף בקר מסדרת "דקניקים" החדשה של טירת צבי3 פרוסות לחם קאסטן או לחילופין חלה לבנה פרוסה1 מלפפון ירוק פרוס דק לאורכו1 מלפפון חמוץ גדול פרוס דק לאורכו1 פלפל אדום קלוי קלוף1 פלפל צהוב קלוי קלוף2 כפות חרדל דיז'ון חלק2 כפות טאפאנד זיתיםאופן ההכנה:מורחים על פרוסת לחם מעט חרדל ומניחים מעל פסטרמה הודו ומלפפון ירוק. מכסים בפלפל אדום קלוי ובפרוסת לחם נוספת.מורחים על פרוסת הלחם הנוספת ממרח זיתים ומסדרים עליה את נקניק הכתף והמלפפונים החמוצים. מניחים פלפל צהוב קלוי ומכסים בפרוסת לחם נוספת.חותכים את מסגרת הסנדוויץ' (החלק הקשה) ומחלקים ל-4 רבעים.

רכיבים:
50 גר' פסטרמה הודי מסדרת "דקניקים" החדשה של טירת צבי
50 גר' כתף בקר מסדרת "דקניקים" החדשה של טירת צבי
3 פרוסות לחם קאסטן או לחילופין חלה לבנה פרוסה
1 מלפפון ירוק פרוס דק לאורכו
1 מלפפון חמוץ גדול פרוס דק לאורכו
1 פלפל אדום קלוי קלוף
1 פלפל צהוב קלוי קלוף
2 כפות חרדל דיז'ון חלק
2 כפות טאפאנד זיתים

אופן ההכנה:
מורחים על פרוסת לחם מעט חרדל ומניחים מעל פסטרמה הודו ומלפפון ירוק.
מכסים בפלפל אדום קלוי ובפרוסת לחם נוספת.
מורחים על פרוסת הלחם הנוספת ממרח זיתים ומסדרים עליה את נקניק הכתף והמלפפונים החמוצים.
מניחים פלפל צהוב קלוי ומכסים בפרוסת לחם נוספת.
חותכים את מסגרת הסנדוויץ' (החלק הקשה) ומחלקים ל-4 רבעים.

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר