חומרים:
50 גר' סלמי סרוולד טירת צבי פרוס דק
50 ג"ר פסטרמה הודו טירת צבי
1 קרואסון גדול (פרווה) או לחילופין לחמניית 8
5 כפות רוטב ספרדי
1 ביצה עין
פלפל שחור
אופן ההכנה רוטב ספרדי:
רכיבים:
2 ביצים
כוס מים
3 כפות שמן
חצי כפית סוכר
מיץ מלימון 1
2 כפיות קמח
אופן ההכנה:
טורפים את הביצים בסיר קטן ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר החומרים.
מבשלים על אש קטנה עד שהרוטב הופך סמיך.
מורידים מהאש ומקררים
אופן ההכנה הסנדוויץ':
חותכים את הקרואסון ומורחים רוטב ספרדי על שני צדדיו.
מניחים כמות נדיבה של נקניקים, את ביצת העין ומפזרים פלפל שחור.