חומרים לצ'אטני:
1 בצל קצוץ דק
1 בננה פרוסה
2 כפות קוקוס טרי קצוץ
1/2 כפית ג'ינגר
1 כף כוסברה קצוצה
1/4 כפית גרגירי כוסברה
1 כף חומץ תפוחים
מלח
שמן זית
1/4 כפית סוכר
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את שאר החומרים לטיגון של עוד 4 דק'.
חומרים לסנדוויץ:
100 ג"ר פסטרמה דבש טירת צבי פרוסה
1 לחם דגנים
5 גבעולי בצל ירוק
5 עלי חסה צעירים
אופן ההכנה:
פורסים מלחם הדגנים 2 פרוסות ארוכות ומורחים את הצ'אטני.
מניחים עלי חסה וגבעולי בצל ומוסיפים את פרוסות הפסטרמה.