סנדוויץ' חוף השנהב: פסטרמה דבש וצ'אטני בננות

חומרים לצ'אטני:1 בצל קצוץ דק1 בננה פרוסה2 כפות קוקוס טרי קצוץ1/2 כפית ג'ינגר1 כף כוסברה קצוצה1/4 כפית גרגירי כוסברה 1 כף חומץ תפוחיםמלח שמן זית1/4 כפית סוכראופן ההכנה:מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את שאר החומרים לטיגון של עוד 4 דק'.חומרים לסנדוויץ:100 ג"ר פסטרמה דבש טירת צבי פרוסה1 לחם דגנים5 גבעולי בצל ירוק5 עלי חסה צעיריםאופן ההכנה:פורסים מלחם הדגנים 2 פרוסות ארוכות ומורחים את הצ'אטני.מניחים עלי חסה וגבעולי בצל ומוסיפים את פרוסות הפסטרמה.

חומרים לצ'אטני:
1 בצל קצוץ דק
1 בננה פרוסה
2 כפות קוקוס טרי קצוץ
1/2 כפית ג'ינגר
1 כף כוסברה קצוצה
1/4 כפית גרגירי כוסברה
1 כף חומץ תפוחים
מלח
שמן זית
1/4 כפית סוכר

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את שאר החומרים לטיגון של עוד 4 דק'.

חומרים לסנדוויץ:
100 ג"ר פסטרמה דבש טירת צבי פרוסה
1 לחם דגנים
5 גבעולי בצל ירוק
5 עלי חסה צעירים

אופן ההכנה:
פורסים מלחם הדגנים 2 פרוסות ארוכות ומורחים את הצ'אטני.
מניחים עלי חסה וגבעולי בצל ומוסיפים את פרוסות הפסטרמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר