סנדוויץ' הולנדי: בייגל אומלט ירקות ושלושה סוגי "דקניקים"

רכיבים:3 חבילות "דקניקים" טירת צבי: כתף בקר, פסטרמה הודו וסלמי איטלקי1 בייגל2 ביצים טרופות1 כפית חרדל1 כף בצל קצוץ1 כף פטרוזיליה קצוצה1 כף פלפל אדום קצוץ1 כף פלפל ירוק קצוץ1 כף קישוא קצוץ לקוביות1 כף תרד פרוסשמן זיתאופן ההכנה:מטגנים את הירקות ב-2 כפות שמן זית כ-2 דק'טורפים את הביצים והחרדל ויוצקים למחבת עם הירקות עד לקבלת אומלט.מניחים את האומלט על הבייגל ומעליו פורסים את הנקניקים.מוסיפים עלי רוקט.

רכיבים:
3 חבילות "דקניקים" טירת צבי: כתף בקר, פסטרמה הודו וסלמי איטלקי
1 בייגל
2 ביצים טרופות
1 כפית חרדל
1 כף בצל קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף פלפל אדום קצוץ
1 כף פלפל ירוק קצוץ
1 כף קישוא קצוץ לקוביות
1 כף תרד פרוס
שמן זית

אופן ההכנה:
מטגנים את הירקות ב-2 כפות שמן זית כ-2 דק'
טורפים את הביצים והחרדל ויוצקים למחבת עם הירקות עד לקבלת אומלט.
מניחים את האומלט על הבייגל ומעליו פורסים את הנקניקים.
מוסיפים עלי רוקט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר