רכיבים:
3 חבילות "דקניקים" טירת צבי: כתף בקר, פסטרמה הודו וסלמי איטלקי
1 בייגל
2 ביצים טרופות
1 כפית חרדל
1 כף בצל קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף פלפל אדום קצוץ
1 כף פלפל ירוק קצוץ
1 כף קישוא קצוץ לקוביות
1 כף תרד פרוס
שמן זית
אופן ההכנה:
מטגנים את הירקות ב-2 כפות שמן זית כ-2 דק'
טורפים את הביצים והחרדל ויוצקים למחבת עם הירקות עד לקבלת אומלט.
מניחים את האומלט על הבייגל ומעליו פורסים את הנקניקים.
מוסיפים עלי רוקט.