כריך בריאות בנוסח בלקני

מצרכים:גבט'ה או לחמניה גדולהממרח פסטו4 פרוסות של גבינת פטהגבינת שמנת1 פלפל קלוי1/2 חציל קלויאופן הכנת הקלויים:חציל קלוימצרכים: 1 חציל100 מ"ל שמן2 שיני שוםקורט מלחקורט פלפל שחור גרוס עלי טימין קצוציםאופן ההכנה:שוטפים ופורסים את החציל לחתיכות, שמים בקערה ומוספים את יתר המצרכים.מערבבים. פורסים את החציל על מגש ושמים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד אשר החציל משחים.פלפל קלוימצרכים:1 פלפל100 מ"ל שמן2 שיני שוםקורט מלחקורט פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:שוטפים את הפלפל ושורפים על הגז בכל הצדדים עד אשר הפלפל שרוף לגמרי. מקלפים את הקליפה וחותכים את הפלפל לחתיכות. שמים בקערה ומוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים.אופן הכנת הכריך:חוצים לרוחב את הג'בטה (לא עד הסוף, כך שיהיה ניתן לסגור את הג'בטה). מורחים את השמנת ופסטו ומוסיפים את גבינת הפטה, פלפל וחציל קלוי. מכניסים את הכריך פתוח לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (ניתן גם להכניס לטוסט אובן) לכ-5 דקות או עד שהג'בטה חמה. חוצים את הכריך. ניתן להגיש לצד סלט או ירקות פרוסים.

מצרכים:
גבט'ה או לחמניה גדולה
ממרח פסטו
4 פרוסות של גבינת פטה
גבינת שמנת
1 פלפל קלוי
1/2 חציל קלוי

אופן הכנת הקלויים:
חציל קלוי
מצרכים:
1 חציל
100 מ"ל שמן
2 שיני שום
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
עלי טימין קצוצים

אופן ההכנה:
שוטפים ופורסים את החציל לחתיכות, שמים בקערה ומוספים את יתר המצרכים.
מערבבים. פורסים את החציל על מגש ושמים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד אשר החציל משחים.

פלפל קלוי
מצרכים:
1 פלפל
100 מ"ל שמן
2 שיני שום
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
שוטפים את הפלפל ושורפים על הגז בכל הצדדים עד אשר הפלפל שרוף לגמרי. מקלפים את הקליפה וחותכים את הפלפל לחתיכות.
שמים בקערה ומוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים.

אופן הכנת הכריך:
חוצים לרוחב את הג'בטה (לא עד הסוף, כך שיהיה ניתן לסגור את הג'בטה). מורחים את השמנת ופסטו ומוסיפים את גבינת הפטה, פלפל וחציל קלוי.
מכניסים את הכריך פתוח לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (ניתן גם להכניס לטוסט אובן) לכ-5 דקות או עד שהג'בטה חמה.
חוצים את הכריך.
ניתן להגיש לצד סלט או ירקות פרוסים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר