פירוגי במילוי כוסמת

בצק הפירוגיחומרים:1 ק"ג קמח חיטה2 ביצים4 כפות שמן זית2 כוסות מים רותחיםמלחאופן ההכנה:מכינים קרש עץ.מנפים מעליו את הקמח.מוסיפים מלח, שמן-זית וביצים.מערבבים יחד ומוסיפים בהדרגה מים רותחים.ממשיכים בפעולה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך וגמיש.מכסים ומשהים למנוחה כ-20 דקות. מילוי הפירוגיחומרים:500 גר' כוסמת קלויה500 גר' גבינה לבנה5 בצלים2 ביציםמלח, פלפל1/2 ליטר שמן צמחיאופן ההכנה:מבשלים את הכוסמת במי-מלח.מסננים היטב. מקררים. חותכים את הבצל לקוביות קטנות.מטגנים לצבע חום-זהוב.מרסקים בבלנדר את הגבינה.מוסיפים את הגבינה לכוסמת שהתקררה.מוסיפים ביצים וחצי מכמות הבצל המטוגן.ממליחים מעט. הרכבת הפירוגי:מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.מניחים חלק אחד על הקרש ואת האחרים מכסים. מרדדים את הבצק תוך כדי בזיקת קמח מפעם לפעם. קורצים עיגולים בעזרת כוס.מניחים מהמילוי במרכז כל עיגול.סוגרים בעזרת האצבעות. בישול והגשה:ממלאים סיר במים, מוסיפים מעט מלח. ומחממים.כאשר המים מתחילים לרתוח, מכניסים פנימה את הפירוגי.מבשלים במשך כ-3 דקות עד שהפירוגי מתחילים לצוף.מוציאים ומגישים עם שארית הבצל המטוגן ועם פלפל שחור טחון. השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

בצק הפירוגי
חומרים:
1 ק"ג קמח חיטה
2 ביצים
4 כפות שמן זית
2 כוסות מים רותחים
מלח

אופן ההכנה:
מכינים קרש עץ.
מנפים מעליו את הקמח.
מוסיפים מלח, שמן-זית וביצים.
מערבבים יחד ומוסיפים בהדרגה מים רותחים.
ממשיכים בפעולה כ-10 דקות, עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
מכסים ומשהים למנוחה כ-20 דקות.

מילוי הפירוגי
חומרים:
500 גר' כוסמת קלויה
500 גר' גבינה לבנה
5 בצלים
2 ביצים
מלח, פלפל
1/2 ליטר שמן צמחי

אופן ההכנה:
מבשלים את הכוסמת במי-מלח.
מסננים היטב. מקררים.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות.
מטגנים לצבע חום-זהוב.
מרסקים בבלנדר את הגבינה.
מוסיפים את הגבינה לכוסמת שהתקררה.
מוסיפים ביצים וחצי מכמות הבצל המטוגן.
ממליחים מעט.

הרכבת הפירוגי:
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
מניחים חלק אחד על הקרש ואת האחרים מכסים.
מרדדים את הבצק תוך כדי בזיקת קמח מפעם לפעם.
קורצים עיגולים בעזרת כוס.
מניחים מהמילוי במרכז כל עיגול.
סוגרים בעזרת האצבעות.

בישול והגשה:
ממלאים סיר במים, מוסיפים מעט מלח. ומחממים.
כאשר המים מתחילים לרתוח, מכניסים פנימה את הפירוגי.
מבשלים במשך כ-3 דקות עד שהפירוגי מתחילים לצוף.
מוציאים ומגישים עם שארית הבצל המטוגן ועם פלפל שחור טחון.

השפיות אגניישקה קרנגליצקה ואגתה וויידה מרשת מסעדות העילית קרנגליצי בוורשה. מנחות סדנת היכרות עם המטבח הפולני בבית הספר תדמור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר