חורשת בא אלו – תבשיל חבושים עם פירות יבשים

מצרכים:2 יחידות חבושים טריים – אם אין חבושים אפשר להשתמש בתפוח עץ יבש100 גרם דובדבנים יבשים בלי גרעינים100 גרם שזיפים יבשים בלי גרעינים100 גרם משמש פרסי חמוץ 200 גרם (2-3) בצל יבש500 גרם בשר שריר מס 8סילן, מיץ רימונים.רסק עגבניות,מלח ,פלפל, סוכרשמןכורכוםאופן ההכנה:מרתיחים מים ומבשלים את הבשר ברתיחה קלה כדי להוציא את הלכלוך מהבשר ומסננים. חותכים את הבצל לקוביות.שמים סיר על האש ומוסיפים 4 כפות שמן.מטגנים את הבצל והבשר עד שמשנים את צבעם.מוסיפים כפית מלח, פלפל, כורכום, כף רסק עגבניות.מטגנים קל על אש נמוכה.מוסיפים מים ומביאים לרתיחה .שוטפים את כל הפירות היבשים.חותכים את החבושים כחצי ירח.מטגנים טיגון קל ומוסיפים לתבשיל.מוסיפים את כל הפירות היבשיםלתוך התבשיל ומביאים לרתיחה.מוסיפים 2-3 כפות סילן לפי הטעם האישי למתיקות.מוסיפים 1/2 כוס מיץ רימונים, ומלח ופלפל לפי טעם.בנוסף אפשר להוסיף 1 כף סוכר לאיזון הטעם, אם אתם אוהבים מתוק.מבשלים כשעה על אש קטנה.יריד האוכל פועל בדיזנגוף סנטר מדי שבוע: חמישי 12:00-20:00, שישי 10:00-16:00

מצרכים:
2 יחידות חבושים טריים – אם אין חבושים אפשר להשתמש בתפוח עץ יבש
100 גרם דובדבנים יבשים בלי גרעינים
100 גרם שזיפים יבשים בלי גרעינים
100 גרם משמש פרסי חמוץ
200 גרם (2-3) בצל יבש
500 גרם בשר שריר מס 8
סילן, מיץ רימונים.
רסק עגבניות,
מלח ,פלפל, סוכר
שמן
כורכום

אופן ההכנה:
מרתיחים מים ומבשלים את הבשר ברתיחה קלה כדי להוציא את הלכלוך מהבשר ומסננים.
חותכים את הבצל לקוביות.
שמים סיר על האש ומוסיפים 4 כפות שמן.
מטגנים את הבצל והבשר עד שמשנים את צבעם.
מוסיפים כפית מלח, פלפל, כורכום, כף רסק עגבניות.
מטגנים קל על אש נמוכה.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה .
שוטפים את כל הפירות היבשים.
חותכים את החבושים כחצי ירח.
מטגנים טיגון קל ומוסיפים לתבשיל.
מוסיפים את כל הפירות היבשיםלתוך התבשיל ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 2-3 כפות סילן לפי הטעם האישי למתיקות.
מוסיפים 1/2 כוס מיץ רימונים, ומלח ופלפל לפי טעם.
בנוסף אפשר להוסיף 1 כף סוכר לאיזון הטעם, אם אתם אוהבים מתוק.
מבשלים כשעה על אש קטנה.

יריד האוכל פועל בדיזנגוף סנטר מדי שבוע: חמישי 12:00-20:00, שישי 10:00-16:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר