צ'יבורקי חלבי בעיטורי צימוקים

מרכיבים להכנת הבצק:1 ביצה1 שמנת חמוצה1 כפית מלח1/2 כפית אבקת אפיה1.5 כף שמן סויה700 גר' קמחמרכיבים למילוי:3 ביצים קשות1 חבילה של שמיר1/2 חבילה פטרוזיליה1 קובייה של גבינה בולגרית250 גר' מוצרלה מגורדתאופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד לקבלת גוש אחיד וקשה. לאחר מכן, מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של המילוי. חותכים את הבצק לעיגולים בינוניים.מניחים באמצע כל כיסון מהמילוי ומטגנים בשמן עמוק."פטרה" – מסעדה גרוזינית אסלית, חוף הקשתות חנות מס' 1, אשדודטל' 08-8651610

מרכיבים להכנת הבצק:
1 ביצה
1 שמנת חמוצה
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפיה
1.5 כף שמן סויה
700 גר' קמח

מרכיבים למילוי:
3 ביצים קשות
1 חבילה של שמיר
1/2 חבילה פטרוזיליה
1 קובייה של גבינה בולגרית
250 גר' מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד לקבלת גוש אחיד וקשה.
לאחר מכן, מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של המילוי.
חותכים את הבצק לעיגולים בינוניים.
מניחים באמצע כל כיסון מהמילוי ומטגנים בשמן עמוק.

"פטרה" – מסעדה גרוזינית אסלית, חוף הקשתות חנות מס' 1, אשדוד
טל' 08-8651610

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר