ממרח פסטו כוסברה

מרכיבים:3 צרורות של כוסברה ללא גבעוליםצרור פטרוזיליה ללא גבעולים4 שיני שום4 כפות לימון½ כפית מלח, קורט סוכר1/2 כוס שמן קנולה¼ כוס שמן זית100 גרם פרמזן50 גרם אגוזי מלך או פקאןאופן ההכנה:לשים במעבד מזון את הפטרוזיליה והכוסברה המופרדים יחד עם מיץ לימון, שום ומלח.לטחון למשחה ותוך כדי להזליף את שמן הקנולה והזית.להוסיף את הפרמזן והאגוזים.לטחון שוב למרקם אחיד וחלק.

מרכיבים:
3 צרורות של כוסברה ללא גבעולים
צרור פטרוזיליה ללא גבעולים
4 שיני שום
4 כפות לימון
½ כפית מלח, קורט סוכר
1/2 כוס שמן קנולה
¼ כוס שמן זית
100 גרם פרמזן
50 גרם אגוזי מלך או פקאן

אופן ההכנה:
לשים במעבד מזון את הפטרוזיליה והכוסברה המופרדים יחד עם מיץ לימון, שום ומלח.
לטחון למשחה ותוך כדי להזליף את שמן הקנולה והזית.
להוסיף את הפרמזן והאגוזים.
לטחון שוב למרקם אחיד וחלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר