רכיבים:
קוביות טופו בגודל 2 ס"מ
עגבניות שרי לפי הצורך
צרור בזיליקום טרי
שום כתוש כפית אחת
מלח גס קורט
פלפל שחור גרוס קורט
בגט פרוס לפי הצורך
שיפודים שונים
אמולסיה (ערבוב נוזלים) משמן זית וחומץ בלסמי ביחס של 1/1
לדוגמא מכל נוזל חצי כוס או 100 סי סי וכו'
אופן ההכנה:
לשפד קוביות טופו ועגבניות שרי לסירוגין לפי אורך השיפוד.
לצרוב את השיפודים על מחבת לוהט עם מעט מהאמולסיה עד שהטופו מקבל חריכה מכל הצדדים והעגבניות נסדקות קלות.
להוסיף בנדיבות בזיליקום קצוץ, להוסיף שום ולתבל לפי הטעם עם מלח ופלפל.
אופן ההגשה:
מסדרים את הברוסקטות האפויות על צלחת.
מניחים את השיפודים ומזליפים את הרוטב שנשאר על המחבת על השיפודים בעדינות.
ניתן לקשט בעליי בזיליקום טריים.