רוטב חלב קוקוס ופלפלים אדומים עם כוסברה

חומרים:1 קופסה חלב קוקוס (לא מי קוקוס)4 פלפלים אדומים בינוני-גדולחופן כוסברה (רק עלים, בלי גבעול)מלחאופן ההכנה:שמים חלב קוקוס במחבת רחבה על אש קטנה כדי לצמצם אותו (לאדות ממנו נוזלים) עד שנהיה מרוכז וסמיך. שורפים את הפלפלים על האש. מכניסים מיד לקופסה עם מכסה ונותנים להם להזיע. מקלפים אותם, מוציאים את התוך וכל הגרעינים. שמים במג'ימקס את הפלפלים ועלי הכוסברה עד שמגיעים למרקם של קרם.מתחילים להוסיף לאט לתוך המעבד את חלב הקוקוס עד למרקם בהיר שמחבר בין הטעמים. מוסיפים מלח לפי הטעם.קפה יפו, מסעדה (כשרה) בסגנון איטלקי-דגים- חלבי, בלב שוק הפשפשים.רח' עולי ציון 11, יפו. טל. 03-5181988צילום: עדיאל דוד

חומרים:
1 קופסה חלב קוקוס (לא מי קוקוס)
4 פלפלים אדומים בינוני-גדול
חופן כוסברה (רק עלים, בלי גבעול)
מלח

אופן ההכנה:
שמים חלב קוקוס במחבת רחבה על אש קטנה כדי לצמצם אותו (לאדות ממנו נוזלים) עד שנהיה מרוכז וסמיך.
שורפים את הפלפלים על האש.
מכניסים מיד לקופסה עם מכסה ונותנים להם להזיע.
מקלפים אותם, מוציאים את התוך וכל הגרעינים.
שמים במג'ימקס את הפלפלים ועלי הכוסברה עד שמגיעים למרקם של קרם.
מתחילים להוסיף לאט לתוך המעבד את חלב הקוקוס עד למרקם בהיר שמחבר בין הטעמים.
מוסיפים מלח לפי הטעם.

קפה יפו, מסעדה (כשרה) בסגנון איטלקי-דגים- חלבי, בלב שוק הפשפשים.
רח' עולי ציון 11, יפו. טל. 03-5181988

צילום: עדיאל דוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר