מג'דרה ארומטית מקוסקוס מלא ופירות יבשים

חומרים ל- 10 מנות: 1 בצל גדול1 כף שמן זית1 שן שום כתושה2 פולי הל1 מקל קינמון½ כפית זרעי כוסברה½ כפית זרעי כמון½ כפית כורכוםחופן צימוקיםחופן פיסטוקים175 גרם קוסקוס מלא350 גרם מים1 כוס עדשים ירוקותמלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם½ כוס פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:קוצצים את הבצל.מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים את הבצל.מוסיפים את השום וכל התבלינים, ומטגנים כדקה.מכינים את הקוסקוס המלא לפי הוראות היצרן על השקית.מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים עם תערובת הבצל והתבלינים, ומכסים במים.מכסים את הסיר וממתינים כ 10 דקות.בסיר נפרד שמים את העדשים, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.מערבבים את העדשים עם הקוסקוס הארומטי. מתבלים במעט מלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה הקצוצה.

חומרים ל- 10 מנות:
1 בצל גדול
1 כף שמן זית
1 שן שום כתושה
2 פולי הל
1 מקל קינמון
½ כפית זרעי כוסברה
½ כפית זרעי כמון
½ כפית כורכום
חופן צימוקים
חופן פיסטוקים
175 גרם קוסקוס מלא
350 גרם מים
1 כוס עדשים ירוקות
מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
½ כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל.
מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים את הבצל.
מוסיפים את השום וכל התבלינים, ומטגנים כדקה.
מכינים את הקוסקוס המלא לפי הוראות היצרן על השקית.
מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים עם תערובת הבצל והתבלינים, ומכסים במים.
מכסים את הסיר וממתינים כ 10 דקות.
בסיר נפרד שמים את העדשים, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
מערבבים את העדשים עם הקוסקוס הארומטי.
מתבלים במעט מלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה הקצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר