שקשוקת עגבניות

חומרים ל- 4 סועדים:10 עגבניות מגוררות (על פומפיה) בלי הקליפה כף רסק עגבניות כפית כמון כפית פפריקה מתוקה כף מלח 2 בצלים לבנים קצוצים דק 1/4 כוס שמן זית 4 ביצים חופן פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה:מטגנים את הבצל הקצוץ עד לקבלת גוון שקוף.מוסיפים את הכמון, הפפריקה ואת רסק העגבניות לדקה.מוסיפים את העגבניות המגוררות ל- 10 דקות.שוברים את הביצים לתוך המחבת, בערך לעוד 5 דקות (תלוי איך אוהבים).מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומגישים.צילום שירן כרמל

חומרים ל- 4 סועדים:
10 עגבניות מגוררות (על פומפיה) בלי הקליפה
כף רסק עגבניות
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
כף מלח
2 בצלים לבנים קצוצים דק
1/4 כוס שמן זית
4 ביצים
חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל הקצוץ עד לקבלת גוון שקוף.
מוסיפים את הכמון, הפפריקה ואת רסק העגבניות לדקה.
מוסיפים את העגבניות המגוררות ל- 10 דקות.
שוברים את הביצים לתוך המחבת, בערך לעוד 5 דקות (תלוי איך אוהבים).
מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל ומגישים.

צילום שירן כרמל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר