חומרים ל- 4 סועדים:
1 קילו תרד – רק עלים
2 גבעולי כרישה חתוכים לעיגולים דקים
2 שיני שום פרוסות
1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ רק העלים
6 ביצים
200 גרם גבינת עזים פטה
אופן ההכנה:
חולטים את התרד במים רותחים עד לריכוך.
במקביל, במחבת רחבה מטגנים בשמן זית על אש נמוכה את טבעות הכרישה והשום כ- 3 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה לעוד דקה ואז שמים את התרד.
שוברים את הביצים מעל התרד ומעל מפוררים את הגבינה.
מורידים מהאש כאשר הביצים מוכנות לפי הרצוי (אני מעדיף שהן רכות ונוזליות).
צילום שירן כרמל