שקשוקת פטריות שמפיניון עם פלפלים

חומרים (4 סועדים):2 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות1 ראש בצל קטן חתוך לקוביות1 שן שום קצוצה4 ביצים8 כפות שמן זית2 כפות פטרוזיליה קצוצה¼ כוס יין לבןאופן ההכנה:מחממים מחבת עם שמן זית ומתחילים בטיגון בצל למשך 3 דקות עד קבלת צבע שקוף. מוסיפים שום וממשיכים לטגן עוד כ-30 שניות. ממשיכים בהוספת הפלפלים למחבת ולאחר 2 דקות מוסיפים את פטריות השמפיניון. כשהפטריות הופכות מעט זהובות בוחשים ומוסיפים את היין הלבן.נותנים ליין להצטמצם לחצי. מוסיפים מלח ופלפל וטועמים.מנמיכים את הלהבה ושוברים מעל 4 ביצים .מפזרים מעל הביצים מעט מלח גס ומכסים ל – 3 דקות.פסטיבל פטריות בשיתוף חוות השמפיניון 3-17/6 – מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב – הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300צילום ארן חן

חומרים (4 סועדים):
2 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות
1 ראש בצל קטן חתוך לקוביות
1 שן שום קצוצה
4 ביצים
8 כפות שמן זית
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס יין לבן

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן זית ומתחילים בטיגון בצל למשך 3 דקות עד קבלת צבע שקוף.
מוסיפים שום וממשיכים לטגן עוד כ-30 שניות.
ממשיכים בהוספת הפלפלים למחבת ולאחר 2 דקות מוסיפים את פטריות השמפיניון.
כשהפטריות הופכות מעט זהובות בוחשים ומוסיפים את היין הלבן.
נותנים ליין להצטמצם לחצי.
מוסיפים מלח ופלפל וטועמים.
מנמיכים את הלהבה ושוברים מעל 4 ביצים .
מפזרים מעל הביצים מעט מלח גס ומכסים ל – 3 דקות.

פסטיבל פטריות בשיתוף חוות השמפיניון 3-17/6 – מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב – הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300

צילום ארן חן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר