עוגת גבינה בשלוש שכבות

מצרכים:6 ביצים1.5 כוס סוכר500 גרם גבינה לבנהקופסת שמנת 30%חבילת אינסטנט פודינג וניל4 כפות קורנפלוראופן ההכנה:מפרידים 6 ביצים. מקציפים במיקסר את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומעבירים לקערה. מקציפים בקערת המיקסר את החלמונים, חצי כוס סוכר, 500 גרם גבינה לבנה, קופסא גבינת שמנת 30%, חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ו-4 כפות קורנפלור. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ומעבירים לתבנית אפיה עגולה קפיצית ומשומנת.אופים כשעה ב-180 מעלות, מכבים את התנור עם העוגה בפנים עד שמצטננת באיטיות. מכסים ומעבירים ללילה במקרר. לפני ההגשה מקציפים חצי מיכל שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב וחצי שקית אינסטנט פודינג וניל שנותרה. מורחים על העוגה ומסדרים על הקצפת פלחי אפרסק מלפתן, אפשר כמובן כל פרי רך אחר. שומרים בקירור.   פיפ סטודיו הינו בית עיצוב הולנדי, תחת הסיסמה "עיצובים שמחים עבור אנשים שמחים".

מצרכים:
6 ביצים
1.5 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה
קופסת שמנת 30%
חבילת אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:
מפרידים 6 ביצים. מקציפים במיקסר את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומעבירים לקערה.
מקציפים בקערת המיקסר את החלמונים, חצי כוס סוכר, 500 גרם גבינה לבנה, קופסא גבינת שמנת 30%, חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ו-4 כפות קורנפלור. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ומעבירים לתבנית אפיה עגולה קפיצית ומשומנת.
אופים כשעה ב-180 מעלות, מכבים את התנור עם העוגה בפנים עד שמצטננת באיטיות. מכסים ומעבירים ללילה במקרר.
לפני ההגשה מקציפים חצי מיכל שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב וחצי שקית אינסטנט פודינג וניל שנותרה.
מורחים על העוגה ומסדרים על הקצפת פלחי אפרסק מלפתן, אפשר כמובן כל פרי רך אחר. שומרים בקירור.

 

פיפ סטודיו הינו בית עיצוב הולנדי, תחת הסיסמה "עיצובים שמחים עבור אנשים שמחים".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר