ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - שבועות
מתכונים לסוכות
מתכונים - שבועות

גלילות חצילים ממולאות בגבינת עיזים

מאת השפית ענת שמעוני מביסטרו "מטרו" בכפר סבא


שלב ראשון
לפרוס שלושה חצילים ל-10 פרוסות דקות לרוחב, בעובי של 1/2 סמ'
להמליח את פרוסות החצילים עם קליפתם.

לאחר שעה של המתנה ובה ניגרו כל הנוזלים מהחציל, יש לסחוט את פרוסות החציל ולטגנם קלות, עד להשחמה.

לאחר שהחצילים יתרככו והושחמו קלות, יש לספוג את עודפי השמן.

שלב שני
לקחת גליל של גבינת עיזים רכה (טרה/ גד), 50 גרם צנוברים, כף פסטו ולערבב יחד.

להוסיף שום ומלח לפי הטעם.

שלב שלישי
על רוחבם של פרוסות החצילים לפזר את הגבינה, ולגלגל את החציל.
את גלילות החצילים מחממים חימום קל לפני ההגשה.

להגיש עם סלט בייבי ברוטב שמן זית לימון, מלח וחומץ בלסמי.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים