קוקטיילים קיציים

Tropicana mango-melonמצרכים:350 מ"ל שיכר מנגו250 מ"ל שיכר אננס40 מ"ל וואן גוך מלון60 מ"ל סווארספרייטאשכולית אדומהכוס:צרה וארוכהקישוט:פרוסות דקות של אשכולית אדומהאופן ההכנה: ממלאים את השייקר בקוביות קרח.מוזגים את השיכר מנגו והשיכר אננס, הוואן  גוך והסוואר.משקשקים עד שלא שומעים את הקרח.מוזגים לכוס צרה וארוכה לכדי חצי מגובהה, ומשלימים עם הספרייט עד סוף הכוס.הצעת הגשה: לוקחים אשכולית אדומה, חותכים לפרוסות דקות ומניחים על שפת הכוס.Limoncello summerמצרכים:250 מ"ל שיכר לימון200 מ"ל שיכר אננס10 מ"ל סאוור30 מ"ל ואן גוך בטעם מלוןכוס:כוס יין נמוכה קישוט:פרוסות לימונים דקותאופן ההכנה:מוזגים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתם, לתוך כוס יין נמוכה.מקשטים עם פרוסות לימון דקותSweet Sinsמצרכים:250 מ"ל ליקר מרולה300 מ"ל אפטר חום250 מ"ל וויסקי old st.andrewsכוס:וויסקי קפואהאופן ההכנה:מוזגים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתת לתוך כוס וויסקי קפואה, מעל 5 קוביות קרח.Cherries in loveמצרכים:50 מ"ל ואן גוך רימונים250 מ"ל שיכר דובדבן80 מ"ל לה בל סנדרין10 מ"ל סאוורספרייטכוס:כוס היי בולקישוט:לימוניםאופן ההכנה:מוזגים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתך לתוך כוס היי בול.מקשטים עם לימונים.זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון052-2457843 www.zivmanor.co.il

Tropicana mango-melon
מצרכים:
350 מ"ל שיכר מנגו
250 מ"ל שיכר אננס
40 מ"ל וואן גוך מלון
60 מ"ל סוואר
ספרייט
אשכולית אדומה
כוס:
צרה וארוכה
קישוט:
פרוסות דקות של אשכולית אדומה
אופן ההכנה:
ממלאים את השייקר בקוביות קרח.
מוזגים את השיכר מנגו והשיכר אננס, הוואן  גוך והסוואר.
משקשקים עד שלא שומעים את הקרח.
מוזגים לכוס צרה וארוכה לכדי חצי מגובהה, ומשלימים עם הספרייט עד סוף הכוס.
הצעת הגשה:
לוקחים אשכולית אדומה, חותכים לפרוסות דקות ומניחים על שפת הכוס.

Limoncello summer
מצרכים:
250 מ"ל שיכר לימון
200 מ"ל שיכר אננס
10 מ"ל סאוור
30 מ"ל ואן גוך בטעם מלון
כוס:
כוס יין נמוכה
קישוט:
פרוסות לימונים דקות
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתם, לתוך כוס יין נמוכה.
מקשטים עם פרוסות לימון דקות

Sweet Sinszm47
מצרכים:
250 מ"ל ליקר מרולה
300 מ"ל אפטר חום
250 מ"ל וויסקי old st.andrews
כוס:
וויסקי קפואה
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתת לתוך כוס וויסקי קפואה, מעל 5 קוביות קרח.

Cherries in love
מצרכים:
50 מ"ל ואן גוך רימונים
250 מ"ל שיכר דובדבן
80 מ"ל לה בל סנדרין
10 מ"ל סאוור
ספרייט
כוס:
כוס היי בול
קישוט:
לימונים
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתך לתוך כוס היי בול.
מקשטים עם לימונים.

זיו מנור – מנחה ערבי תרבות על עולם היין הקסום ותרבות השתייה אצלכם בסלון
052-2457843 www.zivmanor.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר