קוקטיילים לט"ו באב

קוקטיילים על בסיס קרנבריז באדיבות פריגת Ocean Sprayקוקטייל סמנתההמצרכים הדרושים:1 מנת ג'ין1 מנת צינזנו לימון0.5 מנה ליקר אבטיח2 נקטר קרנבריז "אושן ספריי"אופן ההכנה:מנערים את כל המרכיבים עם קרח בשייקר ומסננים לכוס גראנד מרטיני.Cosmopolitain קוסמופוליטןהמצרכים הדרושים:0.75 מנה וודקה0.5 מנה טריפל סק0.5 מנה ליים ג'יוסספלאש של נקטר קרנבריז "אושן ספריי"אופן הכנה:לנער הכל בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני.WOO WOOהמצרכים הדרושים:1 מנה וודקה1 מנה שנאפס אפרסק2 מנות נקטר קרנבריז "אושן ספריי"אופן הכנה: מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומוזגים בכוס גבוהה (High Ball).או לנער הכל בשייקר עם קרח ולהגיש את השייקר עם כוסות שוט קטנות לידו לחבורת מבלים.אפשר לקשט בקליפת תפוז מסולסלת או כמעט בכל דבר העולה על דעתכם.אווליןהמצרכים הדרושים:1 מנה וודקה וניל1 מנה מידורי (ליקר מלון משובח)דש לייםלהשלים בנקטר קרנבריז "אושן ספריי"אופן הכנה:לוקחים כוס גבוהה (High ball) עם קרח, מוזגים את המידורי לאחריו את הוודקה, דש ליים ומשלימים בנקטר חמוציות. מומלץ להגיש עם קש וסטירר, ולקשט עם כדורי מלון שלמים.מטרופוליטןהמצרכים הדרושים:1 מנה וודקה קוראבט (פירות יער)0.5 מנה קוונטרו (ליקר תפוז)דש ליים2 מנות נקטר קרנבריז "אושן ספריי"אופן הכנה:מנערים את כל המרכיבים בשייקר יחד עם קרח, ומוזגים מסונן לכוס גראנד מרטיני.

קוקטיילים על בסיס קרנבריז באדיבות פריגת Ocean Spray

קוקטייל סמנתה
המצרכים הדרושים:
1 מנת ג'ין
1 מנת צינזנו לימון
0.5 מנה ליקר אבטיח
2 נקטר קרנבריז "אושן ספריי"
אופן ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים עם קרח בשייקר ומסננים לכוס גראנד מרטיני.

Cosmopolitain קוסמופוליטן
המצרכים הדרושים:
0.75 מנה וודקה
0.5 מנה טריפל סק
0.5 מנה ליים ג'יוס
ספלאש של נקטר קרנבריז "אושן ספריי"
אופן הכנה:
לנער הכל בשייקר עם קרח ולמזוג לכוס מרטיני.

WOO WOO
המצרכים הדרושים:
1 מנה וודקה
1 מנה שנאפס אפרסק
2 מנות נקטר קרנבריז "אושן ספריי"
אופן הכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומוזגים בכוס גבוהה (High Ball).
או לנער הכל בשייקר עם קרח ולהגיש את השייקר עם כוסות שוט קטנות לידו לחבורת מבלים.
אפשר לקשט בקליפת תפוז מסולסלת או כמעט בכל דבר העולה על דעתכם.


אוולין
המצרכים הדרושים:
1 מנה וודקה וניל
1 מנה מידורי (ליקר מלון משובח)
דש ליים
להשלים בנקטר קרנבריז "אושן ספריי"
אופן הכנה:
לוקחים כוס גבוהה (High ball) עם קרח, מוזגים את המידורי לאחריו את הוודקה, דש ליים ומשלימים בנקטר חמוציות.
מומלץ להגיש עם קש וסטירר, ולקשט עם כדורי מלון שלמים.


מטרופוליטן
המצרכים הדרושים:
1 מנה וודקה קוראבט (פירות יער)
0.5 מנה קוונטרו (ליקר תפוז)
דש ליים
2 מנות נקטר קרנבריז "אושן ספריי"
אופן הכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר יחד עם קרח, ומוזגים מסונן לכוס גראנד מרטיני.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר