טמפטיני- אפל מרטיני

החומריםCC30 קולברו תפוחCC30 צינזנו אקסטרה דרייCC30 מיץ תפוחיםCC30 וודקהאופן ההכנהלערבב את כל המרכיבים עם קרח בשייקר (לא לנער).למזוג לכוס מרטיני מצוננת ולקשט עם פלח תפוח.

החומרים
CC30 קולברו תפוח
CC30 צינזנו אקסטרה דריי
CC30 מיץ תפוחים
CC30 וודקה

אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים עם קרח בשייקר (לא לנער).

למזוג לכוס מרטיני מצוננת ולקשט עם פלח תפוח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר