מרק דובדבנים קר

החומרים:400 מ"ל שמנת מתוקה600 מ"ל יוגורט250 גר' דובדבנים טריים¼ כוס מים5 כפות סוכר1 כפית קליפת לימון מגורדת1 כף ליקר מנטהאופן ההכנה:להוציא את הגרעינים מהדובדבנים.לבשל על אש קטנה עם המים, הסוכר וקליפת הלימון 5-3 דקות עד שהדובדבנים מתרככים.לצנן.לערבב עם שאר החומרים.

החומרים:
400 מ"ל שמנת מתוקה
600 מ"ל יוגורט
250 גר' דובדבנים טריים
¼ כוס מים
5 כפות סוכר
1 כפית קליפת לימון מגורדת
1 כף ליקר מנטה

אופן ההכנה:
להוציא את הגרעינים מהדובדבנים.
לבשל על אש קטנה עם המים, הסוכר וקליפת הלימון 5-3 דקות
עד שהדובדבנים מתרככים.
לצנן.
לערבב עם שאר החומרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר