סנגריה ארגנטינאית

החומרים:1 ליטר מיץ תפוזים250 ג' סוכר לבן0.2 ליטר וודקה0.2 ליטר ג'ין0.5 ליטר יין אדום1 מקל קינמון2 מקלות ציפורןענבים קפואים4 תפוזים אופן ההכנה:בסיר להמיס את הסוכר עד קבלת גוון זהוב קל, ולהוסיף את מיץ התפוזים.להנמיך את האש, להוסיף את הקינמון והציפורן, ולבשל עד להמסת כל הסוכר.להוריד מהאש ולקרר.להוסיף את היין, הוודקה והג'ין.לערבב היטב ולהכניס לכלי סגור.ניתן להוסיף למשקה מספר ענבים שהוקפאו, במקום קוביות קרח. את התפוזים (שטופים עם קליפה) יש לחתוך לפרוסות ולהכניס למשקה.

החומרים:
1 ליטר מיץ תפוזים
250 ג' סוכר לבן
0.2 ליטר וודקה
0.2 ליטר ג'ין
0.5 ליטר יין אדום
1 מקל קינמון
2 מקלות ציפורן
ענבים קפואים
4 תפוזים

אופן ההכנה:
בסיר להמיס את הסוכר עד קבלת גוון זהוב קל, ולהוסיף את מיץ התפוזים.
להנמיך את האש, להוסיף את הקינמון והציפורן, ולבשל עד להמסת כל הסוכר.
להוריד מהאש ולקרר.
להוסיף את היין, הוודקה והג'ין.
לערבב היטב ולהכניס לכלי סגור.
ניתן להוסיף למשקה מספר ענבים שהוקפאו, במקום קוביות קרח.
את התפוזים (שטופים עם קליפה) יש לחתוך לפרוסות ולהכניס למשקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר