קוקטיילים המשלבים אלכוהול ושמן זית

Y-OLIVE (יוצר: אדי ניומן)מזיגה ישירה (לפי הסדר) לכוס צ'ייסר (30מ"ל):- 3/4 Y-RED- 1/4 שמן זית "זיתא" כתית מעולהתוצרת הארץ (יוצר: יהונתן הפנר)מזיגה ישירה לכוס שוט (60 מ"ל):- 1/3 מיץ עגבניות טרי- 1/3 Y-RED- 1/3 שמן זית "זיתא" כתית מעולה- לפזר למעלה מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס- מקל מלפפון• אוכלים את המלפפון ושותים את השוט (או היהפך).רק בריאות (יוצר: יהונתן הפנר)מזיגה ישירה לכוס שוט:- 2/3 יוגורט- מעט שמיר קצוץ/קוביות מלפפון- מעט מלח גס ופלפל שחור- 1/3 שמן זית "זיתא" כתית מעולה- זילוף Y-RED או Y-greenד"ש לטוסקנה (יוצר: אדי ניומן)- 6 עגבניות טריות- 1/2 כוס שמן זית- 1 שן שום קצוצה- 2 כפות עלי בזיליקום טרי קצוץ דק- מלח, פלפל שחור טחון טריאופן ההכנה: חולטים את העגבניות ומרסקים במעבד מזון. מעבירים לקערה ומערבבים עם השום, הבזיליקום והמלח והפלפל. מכסים עם נייר אלומיניום.ומניחים לשעה שהטעמים יספגו.- הגשה בשוט:- 1/4 Y אדום- 1/4 סמבוקה- 1/2 תערובת עגבניות- מעט שמן זית מלמעלה. קישוט:עם קיסם ועליו עגבניות שרי פרוסות, מוצרלה ועלי ריחן.

Y-OLIVE (יוצר: אדי ניומן)
מזיגה ישירה (לפי הסדר) לכוס צ'ייסר (30מ"ל):
– 3/4 Y-RED
– 1/4 שמן זית "זיתא" כתית מעולה

תוצרת הארץ (יוצר: יהונתן הפנר)
מזיגה ישירה לכוס שוט (60 מ"ל):
– 1/3 מיץ עגבניות טרי
– 1/3 Y-RED
– 1/3 שמן זית "זיתא" כתית מעולה
– לפזר למעלה מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס
– מקל מלפפון
• אוכלים את המלפפון ושותים את השוט (או היהפך).

רק בריאות (יוצר: יהונתן הפנר)
מזיגה ישירה לכוס שוט:
– 2/3 יוגורט
– מעט שמיר קצוץ/קוביות מלפפון
– מעט מלח גס ופלפל שחור
– 1/3 שמן זית "זיתא" כתית מעולה
– זילוף Y-RED או Y-green

ד"ש לטוסקנה (יוצר: אדי ניומן)
– 6 עגבניות טריות
– 1/2 כוס שמן זית
– 1 שן שום קצוצה
– 2 כפות עלי בזיליקום טרי קצוץ דק
– מלח, פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה:
חולטים את העגבניות ומרסקים במעבד מזון.
מעבירים לקערה ומערבבים עם השום, הבזיליקום והמלח והפלפל.
מכסים עם נייר אלומיניום.
ומניחים לשעה שהטעמים יספגו.
– הגשה בשוט:
– 1/4 Y אדום
– 1/4 סמבוקה
– 1/2 תערובת עגבניות
– מעט שמן זית מלמעלה. קישוט:עם קיסם ועליו עגבניות שרי פרוסות, מוצרלה ועלי ריחן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר