רכיבים ל- 6 מנות:
300 גרם שוקולד מריר (מומלץ 70% מוצקי קקאו)
600 מ"ל חלב
2 כפות קורנפלור
2 כפות סוכר (ניתן להחליף בממתיק ללא סוכר)
מקל וניל (אופציה)
אופן ההכנה:
ממיסים בסיר קטן את השוקולד, הסוכר, מקל הווניל ו-300 מ"ל חלב.
מביאים לתערובת אחידה.
מוסיפים לסיר עוד 300 מ"ל חלב קר שעורבב עם הקורנפלור.
בוחשים על אש קטנה עד שמסמיך.
מוציאים את מקל הווניל ומגישים.
ניתן לקשט בשברי אגוזי מלך טבעיים.
Y יוגורט-בר האנגר 9 נמל ת"א, א'-ד' 08:00- 01:00, ה'-ש' 03:00-08:00 או אחרון הלקוחות