שייק הנג אובר

קוקטייל ההנג אובר זכה לפופולריות גדולה בזכות המרכיבים האלכוהוליים המתוקים, תוספת היוגורט (שמונעת את כאב הראש שאחרי), והקריצה לקהל הנשיחומרים:200 מ"ל יוגורט פשוט 2 כפיות דבש בננה אחתכפית נס קפהמשקה שוקו קר (אופציונלי)אופן ההכנה:טוחנים במעבד המזון או השייקר את כל המרכיבים במשך דקה-דקה וחצי.למי שאוהב מתוק ועדין: אפשר להוסיף חצי כוס של שוקו קר (מומלץ מקוביות קקאו).מעבירים את התכולה לכוס הגנה ושותים בראשית הארוחה. השפעת השייק תורגש תוך מספר שעות.מכללת השף

קוקטייל ההנג אובר זכה לפופולריות גדולה בזכות המרכיבים האלכוהוליים המתוקים, תוספת היוגורט (שמונעת את כאב הראש שאחרי), והקריצה לקהל הנשי

חומרים:
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
משקה שוקו קר (אופציונלי)

אופן ההכנה:
טוחנים במעבד המזון או השייקר את כל המרכיבים במשך דקה-דקה וחצי.
למי שאוהב מתוק ועדין: אפשר להוסיף חצי כוס של שוקו קר (מומלץ מקוביות קקאו).
מעבירים את התכולה לכוס הגנה ושותים בראשית הארוחה.
השפעת השייק תורגש תוך מספר שעות.

מכללת השף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר