שייק גלידה זוגי עם אלכוהול לוולנטיינ'ס דיי

מצרכים:4 כפות גלידה לפי טעם אישי(רוב טעמי הגלידה משתלבים מצוין עם ליקרים שונים. ניתן לנסות גלידה בטעמי וניל ,ריבת חלב, שוקו פקאן, שוקולד, וניל נטיפים, טריקולד, מוקה, פיסטוק ומה שאוהבים)ליקר לפי הטעם ½ מיכל שמנת מתוקה2 כפות סוכרמומלץ – אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים וסירופ שוקולדקרחאופן ההכנה:מכניסים את המצרכים לבלנדר.אפשר לערבב בין כמה טעמי ליקר אהובים, למשל: וויסקי, ברנדי, רום, ואפילו וודקה – ובמינונים שאוהבים. מוסיפים ½ מיכל שמנת מתוקה (אפשר גם מיכל שלם; הכול עניין של קלוריות)2 כפות סוכר להעצמת הטעם ניתן להוסיף מעט אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים וסירופ שוקולד.מערבבים את הכול בבלנדר.חשוב לא לשכוח להוסיף קרח, כדי שיתקבל מרקם של ברד.הגשה: מוזגים את השייק לכוסות גבוהות, עדיף כאלה ששהו קודם במקפיא.אפשר לעטר את הכוסות בחלק הפנימי בסירופ שוקולד.

מצרכים:
4 כפות גלידה לפי טעם אישי
(רוב טעמי הגלידה משתלבים מצוין עם ליקרים שונים. ניתן לנסות גלידה בטעמי וניל ,ריבת חלב, שוקו פקאן, שוקולד, וניל נטיפים, טריקולד, מוקה, פיסטוק ומה שאוהבים)
ליקר לפי הטעם
½ מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
מומלץ – אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים וסירופ שוקולד
קרח

אופן ההכנה:
מכניסים את המצרכים לבלנדר.
אפשר לערבב בין כמה טעמי ליקר אהובים, למשל: וויסקי, ברנדי, רום, ואפילו וודקה – ובמינונים שאוהבים.
מוסיפים ½ מיכל שמנת מתוקה (אפשר גם מיכל שלם; הכול עניין של קלוריות)
2 כפות סוכר
להעצמת הטעם ניתן להוסיף מעט אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים וסירופ שוקולד.
מערבבים את הכול בבלנדר.
חשוב לא לשכוח להוסיף קרח, כדי שיתקבל מרקם של ברד.

הגשה:
מוזגים את השייק לכוסות גבוהות, עדיף כאלה ששהו קודם במקפיא.
אפשר לעטר את הכוסות בחלק הפנימי בסירופ שוקולד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר