מצרכים:
2 בקבוקי יין אדום קברנה סוביניון ברקן סדרת קלאסיק
2 בקבוקי ג'אמפ פונץ' תפוחים בניחוח קינמון
1 חפיסת שוקולד חלב
1 חפיסת שוקולד מריר
½ קילו סוכר
מקל קינמון
גרידת תפוז
4 תפוזים חתוכים לשמיניות
עשבי תיבול: רוזמרין, כוסברה ומרווה
אופן ההכנה:
ממיסים את הסוכר בסיר על אש נמוכה תוך כדי בחישה איטית עד הפיכתו לקרמל. מוסיפים את היין האדום, חפיסת שוקולד החלב, התפוזים, עשבי התיבול ומקל הקינמון.
בוחשים עד לרתיחה ומכבים את האש.
מוסיפים את שני בקבוקי הג'אמפ,
בוחשים ומכסים את הסיר.
הצעת הגשה:
לוקחים כוס יין, מרטיבים את שפת הכוס ביין אדום ומעטרים בסוכר חום.
מוזגים את הפונץ' החם לכוס בתוספת 2 קוביות שוקולד מריר.
מפזרים מעל גרידת תפוז ומגישים.