רכיבים (ל- 2 כוסות):
בקבוק 330 מ"ל סיידר הגליל תפוח צלול
1/2 כוס יין אדום
1 תפוח
מקל קינמון
אופן ההכנה:
מרוקנים את בקבוק סיידר הגליל לתוך סיר ומחממים.
מוסיפים את היין.
מגישים בכוסות גבוהות עם קוביות תפוח ומקל קינמון לקישוט.
רכיבים (ל- 2 כוסות):
בקבוק 330 מ"ל סיידר הגליל תפוח צלול
1/2 כוס יין אדום
1 תפוח
מקל קינמון
אופן ההכנה:
מרוקנים את בקבוק סיידר הגליל לתוך סיר ומחממים.
מוסיפים את היין.
מגישים בכוסות גבוהות עם קוביות תפוח ומקל קינמון לקישוט.