סיידר חם לחורף קר

רכיבים (ל- 2 כוסות):בקבוק 330 מ"ל סיידר הגליל תפוח צלול1/2 כוס יין אדום1 תפוחמקל קינמוןאופן ההכנה:מרוקנים את בקבוק סיידר הגליל לתוך סיר ומחממים. מוסיפים את היין.מגישים בכוסות גבוהות עם קוביות תפוח ומקל קינמון לקישוט.

רכיבים (ל- 2 כוסות):
בקבוק 330 מ"ל סיידר הגליל תפוח צלול
1/2 כוס יין אדום
1 תפוח
מקל קינמון

אופן ההכנה:
מרוקנים את בקבוק סיידר הגליל לתוך סיר ומחממים. 
מוסיפים את היין.
מגישים בכוסות גבוהות עם קוביות תפוח ומקל קינמון לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר