קוקטייל סילבסטר 2010

מרכיבים:60 מ"ל ואן גוך אננס30 מ"ל לה בל סנדרין30 מ"ל סאוור30 סירופ פטל שחורשמפניה צרפתית מצוננת היטבלקישוט:אשכולית אדומהפירות יעראופן ההכנה:ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח .מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה של כוס שמפניה גבוהה קפואה.מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.הצעת הגשה:מקשטים בכתר פירות יער אדומים ופלחי אשכולית אדומה המונחים בתוך ועל שפת הכוס. צילום תמר מצפי

מרכיבים:
60 מ"ל ואן גוך אננס
30 מ"ל לה בל סנדרין
30 מ"ל סאוור
30 סירופ פטל שחור
שמפניה צרפתית מצוננת היטב

לקישוט:
אשכולית אדומה
פירות יער

אופן ההכנה:
ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.
מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).
משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח .
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה של כוס שמפניה גבוהה קפואה.
מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.

הצעת הגשה:
מקשטים בכתר פירות יער אדומים ופלחי אשכולית אדומה המונחים בתוך ועל שפת הכוס.

צילום תמר מצפי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר