מרכיבים:
60 מ"ל ואן גוך אננס
30 מ"ל לה בל סנדרין
30 מ"ל סאוור
30 סירופ פטל שחור
שמפניה צרפתית מצוננת היטב
לקישוט:
אשכולית אדומה
פירות יער
אופן ההכנה:
ממלאים בקרח 1/2 מכלי הקיבול של השייקר.
מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).
משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח .
מסננים את הקוקטיל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובהה של כוס שמפניה גבוהה קפואה.
מוסיפים קרח כתוש, משלימים וסוגרים עם השמפניה.
הצעת הגשה:
מקשטים בכתר פירות יער אדומים ופלחי אשכולית אדומה המונחים בתוך ועל שפת הכוס.
צילום תמר מצפי