אפוגטו

מרכיבים:1 כדור גלידה וניל האגן דאז1 מנת אספרסוספל שטוח ורחבאופן ההכנה:להניח את כדור הגלידה במרכז הכוס. לשפוך את האספרסו מעל כדור הגלידה ולהגיש מיד.ניתן גם להשתמש בליקר אייריש קרים במקום מנת האספרסו .טעמי גלידת האגן דאז: שמנת וניל, שוקולד בלגי, פרלינים, אגוזי מקדמיה, קרם עוגיות, עוגת גבינה ותות, שוקולד עוגיות, ריבת חלב, תות שדה, עוגת טירמיסו, וניל בראוניס, קפה, קרמל ביסקוויט, אייריש קרים ועוד. להשיג בגדלים שונים:מיניקאפ – 80 גרם, שלגוני שמנת גם במארז של 3 יח', פיינט – אריזה משפחתית של כ- 1/2 ק"ג.

מרכיבים:
1 כדור גלידה וניל האגן דאז
1 מנת אספרסו
ספל שטוח ורחב

אופן ההכנה:
להניח את כדור הגלידה במרכז הכוס.
 לשפוך את האספרסו מעל כדור הגלידה ולהגיש מיד.
ניתן גם להשתמש בליקר אייריש קרים במקום מנת האספרסו .

טעמי גלידת האגן דאז: שמנת וניל, שוקולד בלגי, פרלינים, אגוזי מקדמיה, קרם עוגיות, עוגת גבינה ותות, שוקולד עוגיות, ריבת חלב, תות שדה, עוגת טירמיסו, וניל בראוניס, קפה, קרמל ביסקוויט, אייריש קרים ועוד.
להשיג בגדלים שונים:מיניקאפ – 80 גרם, שלגוני שמנת גם במארז של 3 יח', פיינט – אריזה משפחתית של כ- 1/2 ק"ג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר