קוקטיילים מרעננים לקיץ

הקוקטיילים הם ממתכונים רוסים מסורתיים ששולטים בברים במוסקבה, אך עם פיוז'ן עדכני ומודרני לקיץ ישראלי קריר ומרענן. Bolshoi Basil עשבי תיבול טריים מהווים מרכיב מרכזי בחליטות וודקה בתוצרת ביתית במשך מאות שנים ברוסיה. מרכיבים:40 מ"ל וודקה 'רוסקי סטנדרט'30 מ"ל מיץ לימון טרי3 עלי בזיליקום2 כפיות סוכרסודהאופן ההכנה:למעוך את הסוכר בתוך עלי הבזיליקום.למלא כוס הייבול בקוביות קרח.להוסיף את הוודקה ואת מיץ הלימון ולערבב. להוסיף במזיגה מהירה דאש סודה.לקשט בעלי הבזיליקום ולהגיש.The Juicy Suzyבישראל, אבטיח הוא הסמל המובהק והבלתי מעורער של עונת הקיץ החמה, אך ב-Suzy Wang Bar במוסקבה, הפרשנות שלו לא משתמעת לשתי פנים: אבטיח טרי ונגיעת לימון עם וודקה צלולה כקריסטל.מרכיבים:50 מ"ל וודקה 'רוסקי סטנדרט' 300 גרם מיץ אבטיח טחון10 מ"ל מיץ לימון טרי2 כפיות סירופ סוכר קניםאופן ההכנה:לנער את המרכיבים במרץ יחד עם קרח בשייקר.למזוג לתוך כוס קוקטייל קרירה.לקשט עם שיפוד של חתיכות אבטיח.Kalinka Koolerברוסיה, מלפפון הוא לא רק ירק, הוא רכיב מרכזי בכל מנה בתפריט.קוקטייל ה-Kalinka Kooler עושה כבוד לשניים מהרכיבים הקולינריים האהובים ביותר ברוסיה: מלפפון בשילוב עם וודקה קרה כקרח שמחליקה במהירות בגרון.מרכיבים:30 מ"ל וודקה 'רוסקי סטנדרט' 60 גרם מלפפון טרי15 מ"ל ליקר תפוחאופן ההכנה:לקלף את הקליפה מהמלפפון ולמעוך בשייקר.להוסיף וודקה וליקר תפוח ולנער במרץ. למזוג לתוך צ'ייסר ולקשט עם פרוסת מלפפון.

הקוקטיילים הם ממתכונים רוסים מסורתיים ששולטים בברים במוסקבה, אך עם פיוז'ן עדכני ומודרני לקיץ ישראלי קריר ומרענן. 

Bolshoi Basil
עשבי תיבול טריים מהווים מרכיב מרכזי בחליטות וודקה בתוצרת ביתית במשך מאות שנים ברוסיה. 
מרכיבים:
40 מ"ל וודקה 'רוסקי סטנדרט'
30 מ"ל מיץ לימון טרי
3 עלי בזיליקום
2 כפיות סוכר
סודה
אופן ההכנה:
למעוך את הסוכר בתוך עלי הבזיליקום.
למלא כוס הייבול בקוביות קרח.
להוסיף את הוודקה ואת מיץ הלימון ולערבב.
להוסיף במזיגה מהירה דאש סודה.
לקשט בעלי הבזיליקום ולהגיש.

The Juicy Suzy
בישראל, אבטיח הוא הסמל המובהק והבלתי מעורער של עונת הקיץ החמה, אך ב-Suzy Wang Bar במוסקבה, הפרשנות שלו לא משתמעת לשתי פנים: אבטיח טרי ונגיעת לימון עם וודקה צלולה כקריסטל.
מרכיבים:
50 מ"ל וודקה 'רוסקי סטנדרט'
300 גרם מיץ אבטיח טחון
10 מ"ל מיץ לימון טרי
2 כפיות סירופ סוכר קנים
אופן ההכנה:
לנער את המרכיבים במרץ יחד עם קרח בשייקר.
למזוג לתוך כוס קוקטייל קרירה.
לקשט עם שיפוד של חתיכות אבטיח.

Kalinka Kooler
ברוסיה, מלפפון הוא לא רק ירק, הוא רכיב מרכזי בכל מנה בתפריט.
קוקטייל ה-Kalinka Kooler עושה כבוד לשניים מהרכיבים הקולינריים האהובים ביותר ברוסיה: מלפפון בשילוב עם וודקה קרה כקרח שמחליקה במהירות בגרון.
מרכיבים:
30 מ"ל וודקה 'רוסקי סטנדרט'
60 גרם מלפפון טרי
15 מ"ל ליקר תפוח
אופן ההכנה:
לקלף את הקליפה מהמלפפון ולמעוך בשייקר.
להוסיף וודקה וליקר תפוח ולנער במרץ.
למזוג לתוך צ'ייסר ולקשט עם פרוסת מלפפון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר