משקה שוקולד
חומרים:
240 גרם שוקולד מריר איכותי (70% מוצקי קקאו)
250 סמ"ק שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
להביא את השמנת המתוקה והחלב לרתיחה.
להנמיך את האש ללהבה נמוכה.
להוסיף את השוקולד.
ולערבב עד קבלת מרקם חלק.
ניתן לקשט עם שוקולד מקופלת/לבבות שוקולד.
משקה שוקולד לבן:
חומרים:
320 גרם שוקולד לבן
מקל וניל
250 סמ"ק שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
להביא את השמנת מתוקה והחלב לרתיחה.
להנמיך את האש ללהבה נמוכה.
להוסיף את השוקולד ואת הגרגירים שבתוך מקל הווניל.
לערבב עד קבלת מרקם חלק.
ניתן לקשט עם שוקולד מקופלת לבן/לבבות שוקולד לבן.