הנמל הישראלי
מרכיבים:
50 מ"ל – ערק הנמל 40
25 מ"ל – סירופ אבטיח
5 מ"ל – ליקר קסיס בנימינה
מי טוניק
בזיליקום
אופן ההכנה:
מועכים קלות את הבזיליקום בשייקר.
מוסיפים את שאר המרכיבים (ללא המי טוניק ) ומנערים היטב.
מסננים לכוס היי-בול עם קרח.
מוסיפים גבעול בזיליקום ואת מי הטוניק.
קישוט: בזיליקום או פלח אבטיח.
צבע הקוקטייל: אדום שקוף
הנמל הים תיכוני
מרכיבים:
50 מ"ל – ערק הנמל 40
20 מ"ל – סירופ קיווי
15 מ"ל – מיץ לימון סחוט טרי
40 מ"ל – מיץ אננס טבעי
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח ומנערים היטב.
מסננים לכוס היי-בול עם קרח.
קישוט: פלח אננס ורצועת קליפת תפוז.
צבע הקוקטייל: ירקרק חלבי.
עראק "הנמל 40". מחיר מומלץ לצרכן: 50 ₪
להשיג בחנויות האלכוהול המובחרות וברשתות השיווק.