אפל מייפל – קוקטייל המשלב תפוח עם דבש

מצרכים:25 מ'ל באד אפל (שנפס תפוחים ומייפל)25 מ'ל ברנאיגר (שנפס דבש)זילוף סירופ וניללימונדה קרה אופן ההכנה:לנער בשייקר עם קרח את המרכיבים מלבד הלימונדה.למזוג לגביע שמפניה ולהוסיף לכוס את הלימונדה.צילום: דנה קרן

מצרכים:
25 מ'ל באד אפל (שנפס תפוחים ומייפל)
25 מ'ל ברנאיגר (שנפס דבש)
זילוף סירופ וניל
לימונדה קרה

אופן ההכנה:
לנער בשייקר עם קרח את המרכיבים מלבד הלימונדה.
למזוג לגביע שמפניה ולהוסיף לכוס את הלימונדה.

צילום: דנה קרן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר