מצרכים:
25 מ'ל באד אפל (שנפס תפוחים ומייפל)
25 מ'ל ברנאיגר (שנפס דבש)
זילוף סירופ וניל
לימונדה קרה
אופן ההכנה:
לנער בשייקר עם קרח את המרכיבים מלבד הלימונדה.
למזוג לגביע שמפניה ולהוסיף לכוס את הלימונדה.
צילום: דנה קרן
מצרכים:
25 מ'ל באד אפל (שנפס תפוחים ומייפל)
25 מ'ל ברנאיגר (שנפס דבש)
זילוף סירופ וניל
לימונדה קרה
אופן ההכנה:
לנער בשייקר עם קרח את המרכיבים מלבד הלימונדה.
למזוג לגביע שמפניה ולהוסיף לכוס את הלימונדה.
צילום: דנה קרן