חומרים ל- 6 מנות:
100 גרם שוקולד מריר 73% מוצקי קקאו
1/2 כוס חלב 3%
1 כוס חלב עיזים (אפשר חלב רגיל או חצי וחצי במקום)
1 כף (30 גר') סוכר דקלים או סוכר דמררה חום, אפשר כמה כפות של מיץ קנה סוכר
4 כפות גדושות דבש
1/3 מקל וניל טחון
3 מקלות קינמון מקסיקני באורך 5 ס"מ
1/2 מיכל שמנת להקצפה
קורט צ'ילי חריף טחון
6 כפות מזקאל או טקילה (אפשר לוותר אם המנה מוגשת לילדים)
אופן ההכנה:
מחממים את שני סוגי החלב בקלחת בינונית.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים במטרפה עד שיימס.
מוסיפים את שאר החומרים, פרט למזקאל.
ממשיכים לטרוף בלהבה בינונית עד שעולות בועות בשולי הסיר.
מסירים מהאש.
מוסיפים את המזקאל או הטקילה בבחישה ומעבירים לכוסות הגשה.