רוסאטו קוסמופוליטן
מרטיני רוסאטו – 45 מ"ל
וודקה פינלנדיה – 15 מ"ל
מיץ רימונים – 30 מ"ל
מיץ לימון – 5 מ"ל
כוס – קוקטייל
קישוט – טוויסט קליפת תפוז
אופן ההכנה:
לשלב את כל המרכיבים בשייקר.
להוסיף קוביות קרח.
לנער.
לבצע סינון כפול לכוס מקוררת ולקשט.
מרטיני קאיפירינייה
מרטיני ביאנקו – 50 מ"ל
לימון – 1/2 חתוך לפלחים
סוכר – כפית
כוס – לואובול
קישוט – פלח לימון
אופן ההכנה:
למעוך לימון וסוכר בתוך הכוס.
להוסיף מרטיני ביאנקו וקרח כתוש.
לערבב קלות ולכסות בעוד קרח כתוש.
מרטיני פונץ' קייצי
מרטיני ביאנקו – מידה
פרוסקו – מידה
ליקר תות שדה
פרוסות אננס
פירות יער
כוס – פונץ'/לואובול
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים בקערת פונץ', כולל הפירות, עם הרבה קרח.