חומרים ואופן ההכנה:
ממלאים כוס 500 מ"ל בבננה ותמרים.
מוסיפים כ- 30 גרם פקאן מסוכר.
מוסיפים 30 מ"ל טחינה גולמית ושוט מי סוכר.
משלימים במים עד גובה הפירות.
מעבירים לבלנדר וטוחנים עד שהמשקה מוכן.
מוזגים לכוס.
חומרים ואופן ההכנה:
ממלאים כוס 500 מ"ל בבננה ותמרים.
מוסיפים כ- 30 גרם פקאן מסוכר.
מוסיפים 30 מ"ל טחינה גולמית ושוט מי סוכר.
משלימים במים עד גובה הפירות.
מעבירים לבלנדר וטוחנים עד שהמשקה מוכן.
מוזגים לכוס.