מרכיבים:
1 או 2 כפות של אבקת חרובים (או קקאו אורגני או חצי חצי)
כוס אחת של קוביות קרח
1/2 כוס של קשיו מושרה במים 6 שעות
4 תמרי מג'הול
1 כוס מים
אופן ההכנה:
לשים את כל הרכיבים בבלנדר ולערבל עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
ניתן להוסיף מים במידת הצורך.
הגשה:
מגישים קר בכוס גבוהה.
טיפים למתכון:
ניתן להוסיף קינמון, או הל, או טיפה פלפל קיין לגיוון.
ניתן להוסיף 2 בננות טריות או קפואות.
יש הבדלים גדולים בטעמים של אבקות החרובים הנמכרות. אל תתייאשו אם עדיין לא טעים לכם. נסו ואולי תמצאו את זו שתאהבו.