אייס שייק קשיו חרובים/שוקולד – לימי קיץ חמים

מרכיבים:1 או 2 כפות של אבקת חרובים (או קקאו אורגני או חצי חצי)כוס אחת של קוביות קרח1/2 כוס של קשיו מושרה במים 6 שעות4 תמרי מג'הול1 כוס מיםאופן ההכנה:לשים את כל הרכיבים בבלנדר ולערבל עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. ניתן להוסיף מים במידת הצורך.הגשה:מגישים קר בכוס גבוהה.טיפים למתכון:ניתן להוסיף קינמון, או הל, או טיפה פלפל קיין לגיוון.ניתן להוסיף 2 בננות טריות או קפואות.יש הבדלים גדולים בטעמים של אבקות החרובים הנמכרות. אל תתייאשו אם עדיין לא טעים לכם. נסו ואולי תמצאו את זו שתאהבו.BAREFOOD

מרכיבים:
1 או 2 כפות של אבקת חרובים (או קקאו אורגני או חצי חצי)
כוס אחת של קוביות קרח
1/2 כוס של קשיו מושרה במים 6 שעות
4 תמרי מג'הול
1 כוס מים

אופן ההכנה:
לשים את כל הרכיבים בבלנדר ולערבל עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
ניתן להוסיף מים במידת הצורך.

הגשה:
מגישים קר בכוס גבוהה.

טיפים למתכון:
ניתן להוסיף קינמון, או הל, או טיפה פלפל קיין לגיוון.
ניתן להוסיף 2 בננות טריות או קפואות.
יש הבדלים גדולים בטעמים של אבקות החרובים הנמכרות. אל תתייאשו אם עדיין לא טעים לכם. נסו ואולי תמצאו את זו שתאהבו.

BAREFOOD

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר