המצרכים הדרושים (ל- 6 מנות)
3 בטטות
3 תפוחי אדמה
2 קישואים
3 בצלים בינוניים
3 עגבניות מקולפות
1 כרובית
4 גזרים
6 שוקי עוף
מצרכים לרוטב
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כף ג'ינג'ר
1 כף זעפרן
1 חבילה קטנה פטרוזיליה קצוצה
2 לימונים כבושים
2 כפות דבש
חצי כוס שמן זית
חצי כוס שמן תירס
חצי כוס מים
5 שיני שום
אופן ההכנה
1. לערבב בבלנדר את כל מצרכי הרוטב
2. להשרות את כל הירקות והעוף ברוטב למשך יום אחד
3. למלא את כלי הטאג'ין בכל המצרכים: בתחתית הכלי יש להניח את הירקות שמתבשלים לאט כגון תפוחי האדמה, הגזרים והבטטות, מעליהם יש להניח את כל שאר הירקות והעוף ומעל הכל את הרוטב.
לבשל כשעתיים בתנור או על פלטה חמה (לא לבשל על אש ישירה).