אורז בסמטי עם תיבולים גזר ותפוזים

המצרכים:כוס וחצי אורז בסמטיתיבולים גזר ותפוזים של "קסם המדבר"3 ורבע כוסות מי ברז לאורזחצי כוס מי ברז לתיבול1/2 כפית מלח6 כפות שמן זיתבצל אחד בינוני3 כפות שקדים פרוסים או צנובריםאופן ההכנה:מטגנים את האורז ב-3 כפות שמן זית בסיר, עד שנהיה שקוף.מוסיפים מים ומלח ומביאים לרתיחה.מכסים במכסה ומבשלים 15-20 דקות על אש נמוכה.בינתיים מכינים את התיבול:קוצצים בצל ומטגנים ב- 3 כפות שמן זית במחבת.מוסיפים 4 כפות תיבולים גזר ותפוזים.מוסיפים 1/2 כוס מים ומקפיצים כ-5 דקות.מניחים את האורז בקערת הגשה.יוצרים במרכז האורז גומה רחבה.יוצקים לגומה את התיבול.מקשטים בשקדים או בצנוברים.אתר "קסם המדבר": www.desertmagic.co.il

המצרכים:
כוס וחצי אורז בסמטי
תיבולים גזר ותפוזים של "קסם המדבר"
3 ורבע כוסות מי ברז לאורז
חצי כוס מי ברז לתיבול
1/2 כפית מלח
6 כפות שמן זית
בצל אחד בינוני
3 כפות שקדים פרוסים או צנוברים

אופן ההכנה:
מטגנים את האורז ב-3 כפות שמן זית בסיר, עד שנהיה שקוף.
מוסיפים מים ומלח ומביאים לרתיחה.
מכסים במכסה ומבשלים 15-20 דקות על אש נמוכה.

בינתיים מכינים את התיבול:
קוצצים בצל ומטגנים ב- 3 כפות שמן זית במחבת.
מוסיפים 4 כפות תיבולים גזר ותפוזים.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומקפיצים כ-5 דקות.

מניחים את האורז בקערת הגשה.
יוצרים במרכז האורז גומה רחבה.
יוצקים לגומה את התיבול.
מקשטים בשקדים או בצנוברים.


אתר "קסם המדבר": www.desertmagic.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר