פילאף הודו מרוקאי מתקתק-פיקנטי

מנה ביתית משביעה. ניתן לאפות בתנור במקום לבשל. במקרה כזה, הכניסו בתבנית לתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות ל- 30-40 דקות

מנה ביתית משביעה. ניתן לאפות בתנור במקום לבשל. במקרה כזה, הכניסו בתבנית לתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות ל- 30-40 דקות.

חומרים:
2 כפיות שמן
500 ג' חזה הודו ללא עור ועצמות, חתוך לרצועות
1 כוס אורז ארוך
1/2 1 כוסות מרק עוף
1 כפית מלח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון טחון
1/2 כפית פלפל אדום חריף
1/2 כפית פלפל
1 כוס ענבים אדומים ו/או שחורים ו/או ירוקים
1/4 כוס אגוזים או שקדים
1/4 כוס משמשים מיובשים
2 בצלים ירוקים, החלקים הלבנים והירוקים, פרוסים
2 כפיות נענע קצוצה

אופן ההכנה:
במחבת רחבה ובעלת מכסה חממו את השמן.
השחימו את בשר ההודו מכל צדיו.
הוסיפו את האורז ובשלו דקה נוספת.
מזגו את מרק העוף.
הוסיפו את התבלינים.
הביאו לרתיחה ואז כסו את הסיר והנמיכו את הלהבה.
בשלו כ-30 דקות או עד שהאורז רך.
הסירו מהאש ובעדינות בחשו פנימה את הענבים, המשמשים המיובשים האגוזים הבצל והנענע. הגישו את התבשיל חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר