קינואה בתוספת פירות הדר

 מצרכים: 1 כוס קינואה 2 כוסות מים 1 בצל קצוץ ומטוגן2 שיני שום קצוצות קורט מלח קורט פלפל שחור5 פלחי תפוז מקולפים3 פלחי פומלה קלופים 5 פלחי קלמנטינה קלופים1 כף שמן זית. עלים מ-4 ענפי טימין3 סמ' שורש ג'ינג'ר קצוץ 1/4 חב' כוסברה קצוצהאופן ההכנה:מבשלים את הקינואה בסיר, בתוספת מים, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש. יש לבשל עד להתאדות מלאה של המים. מעבירים את הקינואה לכלי הגשה ומוסיפים את שאר החומרים. ניתן להגיש קר כמנה מרכזית או כתוספת.מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

 מצרכים:
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1 בצל קצוץ ומטוגן
2 שיני שום קצוצות
קורט מלח
קורט פלפל שחור
5 פלחי תפוז מקולפים
3 פלחי פומלה קלופים
5 פלחי קלמנטינה קלופים
1 כף שמן זית.
עלים מ-4 ענפי טימין
3 סמ' שורש ג'ינג'ר קצוץ
1/4 חב' כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
מבשלים את הקינואה בסיר, בתוספת מים, מלח ופלפל שחור.
מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש. י
ש לבשל עד להתאדות מלאה של המים.
מעבירים את הקינואה לכלי הגשה ומוסיפים את שאר החומרים.
ניתן להגיש קר כמנה מרכזית או כתוספת.

מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר