מצרכים:
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1 בצל קצוץ ומטוגן
2 שיני שום קצוצות
קורט מלח
קורט פלפל שחור
5 פלחי תפוז מקולפים
3 פלחי פומלה קלופים
5 פלחי קלמנטינה קלופים
1 כף שמן זית.
עלים מ-4 ענפי טימין
3 סמ' שורש ג'ינג'ר קצוץ
1/4 חב' כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
מבשלים את הקינואה בסיר, בתוספת מים, מלח ופלפל שחור.
מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש. י
ש לבשל עד להתאדות מלאה של המים.
מעבירים את הקינואה לכלי הגשה ומוסיפים את שאר החומרים.
ניתן להגיש קר כמנה מרכזית או כתוספת.
מכללת השף – www.hashef.co.il, 1700-700-690